"\r\n
  • 18 AUG 17
  Expositie Jenny van der Meer-Fessl

  Expositie Jenny van der Meer-Fessl

  Er is weer een prachtige expositie bij ons in de praktijk, ditmaal van Jenny van der Meer-Fessl.

  “Geboren en getogen in Hilversum en dus gehecht aan het zicht op de Vituskerk.

  De naam Fessl komt oorspronkelijk uit Oostenrijk. Mijn vader werd na de eerste wereldoorlog naar Nederland gezonden om aan te sterken. Geen wonder dat er een sterke band met Wenen is. Ik ga daar regelmatig naar toe om, naast de familie, musea en exposities te bezoeken. “Klimt” is mijn grote favoriet maar ook van veel andere moderne kunstenaars kan ik genieten.

  In het museumkwartier in Wenen zijn er mogelijkheden genoeg.

  In de eigen omgeving; het Gooi, Laren (Singer, Hamdorf) en Kortenhoef (Kunst aan de Dijk), was en is er veel activiteit op kunstgebied. Nog steeds zijn hier meerdere gerenommeerde kunstenaars actief. Door bezoeken aan hun ateliers en exposities ben ik enthousiast geworden en lessen gaan volgen. Mijn favoriete kleur is cobalt blue maar rood en groen voor de papavers wordt niet gemeden.

  Een selectie van mijn schilderijen is op deze website te zien: jenfessl.nl