De tarieven van tandheelkundige behandelingen worden door de Nederlandse Zorgautoriteit vastgesteld.
Hierdoor hanteren alle Nederlandse tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten etc. dezelfde tarieven voor dezelfde behandelingen.

  • Bent u benieuwd naar deze tarieven?

In beide gevallen kunt u in de onderstaande lijst alle tandheelkundige behandelingen terugvinden. Tarieven met een * zijn exclusief techniek of materiaalkosten, deze kosten staan in het document onder de tabel vermeld. Voor behandelingen boven de €250,- ontvangt u altijd een begroting.
Mocht u meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.[table id=2 /] Bovenstaande informatie is ontleend aan de officiële tariefbeschikking van de Nederlandse Zorgautoriteit, deze is altijd leidend. Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst is niet aansprakelijk voor fouten in de bovenstaande gegevens.

Indicatie bijkomende materiaal- en techniekkosten tandheelkundige behandelingen

 Ieder mens is uniek. En daarmee ook iedere tandheelkundige behandeling. Om daar zo goed mogelijk invulling aan te kunnen geven heeft de Nederlandse Zorgautoriteit bepaald dat bij  bepaalde behandelingen materiaal- en techniekkosten additioneel in rekening moeten worden gebracht. Hierdoor krijgt u als patiënt meer keuzemogelijkheden om die behandeling in te vullen.

Om u vooraf inzicht te geven in die mogelijkheden en de daarbij behorende prijsindicatie, hebben wij het volgende overzicht samengesteld. Om het overzichtelijk te houden hebben we de meest voorkomende behandelingen opgenomen. Indien er sprake is van een tandheelkundige behandeling waarbij materiaal en/of techniekkosten in rekening worden gebracht en u heeft samen met uw behandelaar bepaald hoe deze wordt ingevuld, dan krijgt u hiervoor een individuele prijsopgave of kunt u hierom vragen. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

De meest voorkomende materiaal en/of techniekkosten in onze praktijk zijn: Tarieven techniek 2018

  • Nieuwe patiënt worden?

    U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken
    Meld mij aan
  • Afspraak maken?

  • Openingstijden

    Wij zijn geopend op maandag van 08:00-20:00 en op dinsdag t/m vrijdag van 08:00-17:00 Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:15-12:00 en van 13:00-17:00