035 624 6328 [email protected]

Er  is weer een nieuwe expositie te bewonderen bij ons in de praktijk. Ditmaal exposeert kunstenares Sylvia Huijskens.

“Ik schilder nu een aantal jaren en heb het mijzelf aangeleerd. Ik vind het leuk een uitdaging aan te gaan en te kijken of het mij lukt het schilderij te maken zoals ik het in gedachten krijg.

Mijn eerste schilderijen zijn geïnspireerd vanuit de creativiteit die in mij aangewakkerd werd toen ik met een vriendin samen een jaar lang iedere dag een schilderijtje maakte net als een soort dagboek. Dat is inmiddels al bijna 14 jaar geleden.

Eerst ontstond een figuurtje dat ik gebruikte in allerlei vormen, met name dansend. Daarna werd ik geboeid door Afrikaanse mensen en dieren en heb vervolgens een aantal doeken gemaakt met Afrikaanse dansers, vrouwen en dieren.

Op een moment leek het mij een uitdaging om mensen te schilderen en heb dit uitgeprobeerd met een Indiaan en een Aboriginal markante volken. Ik ben net zo lang doorgegaan met verbeteren en opnieuw schilderen van de gezichten tot ik de juiste uitdrukking had.

Werken met materialen behalve acrylverf is voor mij ook een verrijking. Ik werk graag met stukjes stof, stukjes hout, glas etc. wat ik heb en waar ik inspiratie voor heb.\

Momenteel werk ik in mijn eigen stijl die ontstaan is  en waarmee ik nu verder ga. Ik hou van kleuren omdat dit in mij zit.

Als iemand mij een opdracht geeft met voorkeur voor een dier of iets anders dan ga ik de uitdaging aan om dat te maken. Verder ontstaat het schilderij “vanzelf” of ik heb een concreet beeld van bijvoorbeeld afbeelding van een dier en werk daar omheen vanuit de inspiratie die naar boven komt. De afbeelding van het dier teken ik wel altijd eerst met potlood op het doek en de rest ontstaat en ik denk ook nooit echt heel erg na over waar ik begin. Ik laat mij leiden door mijn creativiteit op het moment zelf.

Groeten Sylvia ”

 

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de site van Sylvia : http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/sylviahuijskens/

Afspraak maken?

Via telefoon: 035 – 624 63 28
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie

Maak nu

een afspraak

Een afspraak maken bij het tandheelkundig centrum Kerkelanden gaat snel en eenvoudig. Klik hieronder op de knop en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever even ouderwets contact? Bel ons dan op 035 – 624 63 28

Contactgegevens

Kerkelandenlaan 3F
1216 RN Hilversum
035 – 624 63 28
[email protected]

Bereikbaarheid

Auto (gratis parkeren)
Klik hier voor de routebeschrijving

Openbaar vervoer
Klik hier voor de routebeschrijving

Openingstijden

Wij zijn geopend op maandag van 08:00-20:00 en op dinsdag t/m vrijdag van 08:00-17:00 Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:15-12:00 en van 13:00-17:00