035 624 6328 [email protected]

TANDARTS

Heeft u een spoedgeval?

Wacht niet langer en bel ons direct op:
035 - 624 63 28

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie

Openingstijden

Maandag van 08:00-20:00
Dinsdag van 08:00-17:00
Woensdag van 08:00-17:00
Donderdag van 08:00-20:00
Vrijdag van 08:00-17:00

Wat doet

een tandarts?

Een tandarts heeft tandheelkunde gestudeerd en is gespecialiseerd in alles wat met de gezondheid van tanden en de rest van het gebit te maken heeft. Een tandarts biedt verschillende behandelingen. Van de halfjaarlijkse gebitscontrole tot de iets meer ingrijpende behandelingen zoals bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling of het vullen of trekken van een tand of kies.

Periodieke controle

Bij een halfjaarlijkse controle controleert de tandarts het gebit op gaatjes en mogelijke tandvleesontstekingen. Soms wordt een röntgenfoto gemaakt ter controle van de wat dieper gelegen delen in een mond, zoals bijvoorbeeld de wortels van tanden en kiezen. Als het nodig is wordt het gebit gereinigd en krijgen kinderen een fluorbehandeling. Als er een gaatje in een tand of kies is aangetroffen óf iets anders is waargenomen, zal hiervoor een nieuwe afspraak worden gemaakt.

Pijnloos

Veel mensen hebben angst om naar de tandarts te gaan. Het is misschien makkelijk gezegd, maar dat is niet nodig. In ons tandheelkundig centrum doen wij er alles aan om onze patiënten op hun gemak te stellen en pijnloos te behandelen.

Doorverwijzen

Als de tandarts onverhoopt in uw mond iets aantreft dat buiten zijn vakgebied valt, wordt u veelal binnen Tandheelkundig Centrum Kerkelanden doorverwezen naar de juiste specialist. Wij hebben de diverse specialismen op tandheelkundig gebied in huis. Zo bieden wij onze patiënten de meest optimale zorg onder één en hetzelfde dak. Zo hebben wij onder andere tandartsen voor gespecialiseerde wortelkanaalbehandelingen, specialisten voor esthetische en cosmetische behandelingen en nieuw in onze praktijk zijn specialisten op het gebied van digitale tandheelkunde. Via een geavanceerde techniek vervaardigen wij in eigen huis op een digitale manier porseleinen bruggen en kronen in zeer korte tijd. Binnenkort wordt ook een implantoloog aan ons team toegevoegd.

Kinderen

In ons tandheelkundig centrum zijn kinderen zeer welkom. Al onze tandartsen, assistenten en medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen vanaf het moment dat ze binnenkomen. Tandheelkundig vergt een kindergebit soms een wat andere aanpak van behandelen dan een gebit van een volwassene. Wij hebben daar ervaring mee en zullen u, indien het zich voordoet, goed informeren over specifieke kinder gebitsbehandelingen.

Afspraak maken?

Via telefoon: 035 – 624 63 28
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie

Maak nu

een afspraak

Een afspraak maken bij het Tandheelkundig Centrum Kerkelanden gaat snel en eenvoudig. Klik hieronder op de knop en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever even ouderwets contact? Bel ons dan op 035 – 624 63 28

Contactgegevens

Kerkelandenlaan 3F
1216 RN Hilversum
035 – 624 63 28
[email protected]

Bereikbaarheid

Auto (gratis parkeren)
Klik hier voor de routebeschrijving

Openbaar vervoer
Klik hier voor de routebeschrijving

Openingstijden

Wij zijn geopend op maandag en donderdag van 08:00-20:00 en op dinsdag, woensdag en vrijdag van 08:00-17:00

Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:15-12:00 en van 13:00-17:00