035 624 6328 [email protected]

Onze

BEHANDELINGEN

Tandarts

Een tandarts heeft tandheelkunde gestudeerd en is gespecialiseerd in alles wat met de gezondheid van tanden en de rest van het gebit te maken heeft. Een tandarts biedt verschillende behandelingen. Van de halfjaarlijkse gebitscontrole tot de iets meer ingrijpende behandelingen zoals bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling of het vullen of trekken van een tand of kies.

Kronen en bruggen

Tandheelkundig Centrum Kerkelanden is een modern tandheelkundig centrum dat de meest optimale zorg voor patiënten nastreeft. De digitale ontwikkelingen in de tandheelkunde gaan snel. Ook voor het vervaardigen van kronen en bruggen. Wij vinden het belangrijk als centrum om onze patiënten op de juiste wijze te behandelen volgens de meest effectieve en betrouwbare behandelmethode.

Wortelkanaalbehandeling

Bij endodontologie houdt de tandarts zich bezig met het behandelen van het doorbloede weefsel in het binnenste van een tand of kies. Deze behandeling is bekend als wortelkanaalbehandeling. In iedere tand of kies zit een zenuw. Deze zenuw bevindt zich in het wortelkanaal van de tand of kies. Het is levend weefsel en bestaat uit zenuwvezels en bloedvaatjes.

Parodontologie

Bij parodontologie kijkt uw tandarts naar de gezondheid van uw tandvlees en de overige steunweefsels rondom uw tanden en kiezen. Een tandvleesontsteking komt regelmatig voor en heeft iedereen wel eens. Het is heel belangrijk dat een gebit goed wordt schoon gehouden. In onze mond leven gek genoeg honderd duizenden bacteriën.

Protheses

Bij Tandheelkundig Centrum Kerkelanden kunt u terecht voor vele soorten protheses. U kunt bij ons terecht voor een gehele gebitsprothese, oftewel een volledig kunstgebit. Ook vervaardigen wij in eigen huis partiële protheses zoals een kroon of een brug. Ons centrum heeft een eigen tandtechnisch laboratorium, waar ook zogenaamde klikprotheses worden vervaardigd.

Implantologie

Implantaten zijn kunstwortels die door de implantoloog in uw kaakbot worden geïmplanteerd. Op een implantaat wordt uiteindelijk een kroon of brug geplaatst ter vervanging van een tand of kies. Bij de implantoloog zijn er verschillende mogelijkheden voor een behandeling, maar we gaan eerst even terug naar de vraag waarom patiënten bij een implantoloog komen.

Esthetiek

In onze praktijk staat uw gebit centraal, waarbij de gezondheid van uw gebit voorop staat. Wat Tandheelkundig Centrum Kerkelanden zo bijzonder maakt, is de extra aandacht die we besteden aan esthetische oplossingen. Een stralende witte lach wil toch iedereen? Daarom vinden wij naast de gezondheid van uw gebit esthetiek ook belangrijk.

Mondhygiëne

Niet alleen de zorg om uw mond en gebit vinden wij bij Tandheelkundig Centrum Kerkelanden belangrijk, ook de verzorging ervan draagt bij aan uw gezondheid. Een goed verzorgd en schoon gebit voorkomt problemen en wij helpen u daar graag bij. Het begint bij uw tandvlees. Onze mondhygieniste heeft een belangrijke preventieve en verzorgende taak als het om mondverzorging gaat.

Preventieve zorg

Een belangrijke taak in de preventieve zorg voor uw gebit is weggelegd voor de preventie-assistent. Voorkomen is beter dan genezen! Daarom helpen wij u bij Tandheelkundig Centrum Kerkelanden graag bij een goede verzorging van uw mond en uw gebit , ook preventief. Uw tandvlees vormt het fundament van uw gebit.

Maak nu

een afspraak

Een afspraak maken bij het tandheelkundig centrum Kerkelanden gaat snel en eenvoudig. Klik hieronder op de knop en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever even ouderwets contact? Bel ons dan op 035 – 624 63 28

Contactgegevens

Kerkelandenlaan 3F
1216 RN Hilversum
035 – 624 63 28
[email protected]

Bereikbaarheid

Auto (gratis parkeren)
Klik hier voor de routebeschrijving

Openbaar vervoer
Klik hier voor de routebeschrijving

Openingstijden

Wij zijn geopend op maandag en donderdag van 08:00-20:00 en op dinsdag, woensdag en vrijdag van 08:00-17:00

Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:15-12:00 en van 13:00-17:00