Protheses

Bij Tandheelkundig Centrum Kerkelanden kunt u terecht voor vele soorten protheses. U kunt bij ons terecht voor een gehele gebitsprothese, oftewel een volledig kunstgebit. Ook vervaardigen wij in eigen huis partiële protheses zoals een kroon of een brug. Ons centrum heeft een eigen tandtechnisch laboratorium, waar ook zogenaamde klikprotheses worden vervaardigd. Dat zijn protheses die op implantaten worden geklikt.

Klinisch protheticus

Ons tandheelkundig centrum beschikt over een eigen klinisch protheticus, Jan-Jurgen, die in onze praktijk aanwezig zal zijn voor het aanmeten van allerlei gebitsprothesen. Samen met u bekijken wij de verschillende mogelijkheden en de kosten en eventuele vergoedingen daarvan.

U begrijpt uiteraard dat een volledig kunstgebit niet in één en dezelfde dag te realiseren is. Ook hier zijn echter de technieken zeer verbeterd en gaat alles veel sneller dan u wellicht gewend was. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een nieuw kunstgebit en de vergoeding daarvan door uw zorgverzekering.

Prothese Tandheelkundig Centrum Kerkelanden
 • Heeft u een spoedgeval?

  Bel ons direct op 035 - 624 63 28


  Meer informatie
 • Nieuwe patiënt worden?

  U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

  Meld mij aan
 • Openingstijden

  Wij zijn geopend op maandag van 08:00-20:00 en op dinsdag t/m vrijdag van 08:00-17:00 Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:15-12:00 en van 13:00-17:00