035 624 6328 [email protected]

Beste praktijkrelatie,

Ergert u zich ook aan die scheefstaande ondertand? Of een voortand die wat uitsteekt? Wij hebben nu dé oplossing: aligners. Onzichtbare beugels die u makkelijk in- en uit doet en die uw gebit transformeren tot een stralend en gezond geheel.

Op donderdag 2 november kunt u kennismaken met aligners en wat het voor u kan doen, in Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst. Wij bieden die dag een kosteloos consult van 15 minuten aan waarin u al uw vragen op orthodontisch gebied kunt stellen en waarbij wij op uw specifieke situatie ingaan. Een consultdag exclusief voor patiënten van TCAV!

U kunt via de balie of telefonisch een afspraak inplannen. Tijdens het consult bekijkt orthodontist Eric van Westendorp of tandartsen Leon van der Linden en Remco Scheringa (tandartsen met orthokennis) uw gebit. Begeleiding door een professionele orthodontist is essentieel om dat gewenste resultaat te bereiken: een gezond gebit en een stralende lach.

In deze nieuwsbrief leest u meer over de behandelwijze met aligners. En ziet u via voor- en nafoto’s van patiënten wat het effect van aligners is.

Verzeker u van een consultafspraak en bel ons of kom even langs aan de balie.

Met vriendelijke groet,
namens het TCAV team,
Remco Scheringa en Leon van der Linden

 

   

Voor en na behandeling met de aligner

Hier ziet u voor- en nafoto’s van gebitten die zijn gecorrigeerd door een behandeling met aligners.
Een rechte rij tanden en kiezen geeft u een mooie uitstraling, maar het is óók beter voor uw
(mond)gezondheid. Immers, uw gebit is veel beter te reinigen en dat bevordert uw gezondheid.

   

.

 

 

    

  Nieuw in orthodontie: de ‘onzichtbare beugel’ 

    Maak kennis met de ‘onzichtbare beugel’. Een nieuwe trend in de orthodontie. Deze methode      maakt gebruik van strak passende doorzichtige bitjes (‘aligners’) die om de 2 weken worden          vernieuwd. Op die manier wordt een gebit richting de juiste positie begeleid. Hetzelfde effect        als de zogeheten slotjesbeugel, waarbij brackets op de tanden worden geplakt. Het mooie            van de aligners is dat ze nauwelijks te zien zijn.

     

    TCAV werkt samen met orthodontist Eric van Westendorp om ook de onzichtbare                            beugel/aligners aan te bieden. Waarom? We zien dat deze beugels ook zonder toezicht                  worden aangeboden. Dat vinden wij niet verantwoord. Juist de specialist en orthodontist                moeten toezicht houden op uw gebit, waar u immers een leven lang mee wilt doen.

    Hoe werkt het?
    Bij een intake in de praktijk nemen wij een scan van uw gebit. Deze scan gaat naar de                    orthodontist en hij stelt een behandelplan op. De intake is overigens geheel vrijblijvend!                Mocht u voor de onzichtbare beugel kiezen, dan krijgt u vanuit onze praktijk alle begeleiding        door een speciaal opgeleid Ortho-team, en Eric blijft verantwoordelijk voor uw behandeling.

    Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een kosteloos              consult op donderdag 2 november. 

   

     Foto’s: SureSmile Aligners

     

   

   Verzeker u van een plek op donderdag 2 november

    Aligners zijn de ideale oplossing bij een scheefstaande of vooruitstekende tand. Immers, een        gezond en recht gebit geeft u zelfvertrouwen en die stralende lach. De onzichtbare beugel            helpt u daarbij. Hieronder ziet u een voorbeeld van een gebit wat behandeld is met aligners. 

    Maak dus snel een afspraak voor donderdag 2 november en bespreek uw situatie met één        van onze tandartsen. Verhinderd die dag? Maak dan een afspraak voor een consult op een            andere dag.