035 624 6328 [email protected]

Geachte praktijkrelatie,

 

Per 6 november 2021 is er een mondkapjesplicht bij uw bezoek aan onze praktijk, u dient deze zelf mee te brengen. Wij verstrekken deze niet.

Zie hieronder de verder geldende maatregelen. Wij vragen u deze in acht te nemen bij een bezoek aan onze praktijk.

  • We respecteren de anderhalve meter-grens in onze praktijken, om die reden vragen wij u om zoveel mogelijk alleen te komen. Er zijn nog steeds minder plaatsen beschikbaar in de wachtkamer.
  • Wij verzoeken u om precies op tijd aanwezig te zijn voor uw afspraak.
  • We vragen iedereen om bij binnenkomst de handen te desinfecteren met de aanwezige handalcohol en u te melden bij de receptie.
  • We stellen u een aantal vragen over uw gezondheidstoestand als we per telefoon een afspraak maken. Zo kunnen we bepalen of u wel of niet naar de praktijk kunt komen, en of we eventueel passende maatregelen moeten nemen.
  • Als u coronaklachten hebt, verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met de praktijk om te bepalen of de afspraak kan doorgaan of dat deze verplaatst moet worden.
  • Bij afbellen hanteren we de volgende regels:
  • indien uw afbelt omdat u klachten heeft of denkt te hebben belt u ons om te overleggen wat we met de afspraak doen. Wij volgen een triage schema om te kijken of u naar de praktijk mag komen. Als de afspraak komt te vervallen zullen we kijken wanneer deze afspraak weer ingepland kan worden.
  • We zullen u vragen u te laten testen op Covid-19 en de uitslag daarvan binnen 48 uur aan ons door te geven. Bij negatief zullen we direct een nieuwe afspraak met u maken. Bij positief zullen we uw herstel afwachten en u vragen zelf weer contact op te nemen voor uw afspraak. LET OP: indien wij niet uw uitslag binnen 48 uur vernemen kan het zijn dat wij de door u geannuleerde afspraak bij u in rekening brengen.

 

We ontvangen u graag!

 

Leon van der Linden & Team 

Afspraak maken?

Via telefoon: 035 – 624 63 28
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie

Maak nu

een afspraak

Een afspraak maken bij het tandheelkundig centrum Kerkelanden gaat snel en eenvoudig. Klik hieronder op de knop en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever even ouderwets contact? Bel ons dan op 035 – 624 63 28

Contactgegevens

Kerkelandenlaan 3F
1216 RN Hilversum
035 – 624 63 28
[email protected]

Bereikbaarheid

Auto (gratis parkeren)
Klik hier voor de routebeschrijving

Openbaar vervoer
Klik hier voor de routebeschrijving

Openingstijden

Wij zijn geopend op maandag van 08:00-20:00 en op dinsdag t/m vrijdag van 08:00-17:00 Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:15-12:00 en van 13:00-17:00