035 624 6328 [email protected]

Heeft u een spoedgeval?

Wacht niet langer en bel ons direct op:
035 - 624 63 28

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie

Openingstijden

Maandag van 08:00-20:00
Dinsdag van 08:00-17:00
Woensdag van 08:00-17:00
Donderdag van 08:00-20:00
Vrijdag van 08:00-17:00

Onze

service

Service en teamwork

In onze praktijk in Kerkelanden werken tandartsen, specialisten, tandtechniekers, preventieassistentes, klinische assistentes en mondhygiënistes nauw samen als een team. Zo kunnen wij als tandheelkundig centrum de meest optimale zorg bieden aan onze patiënten. Door teamwork kunnen wij de service verlenen die wij nastreven.

Efficiënt

Dankzij deze aanpak kunnen we binnen onze praktijk zo efficiënt mogelijk werken. Dat is niet alleen prettig voor ons, maar vooral in het belang van de patiënt.

Het hele jaar geopend

Als patiënt kunt u in onze praktijk 52 weken per jaar terecht, waardoor u nooit voor een gesloten deur komt te staan. Wij zijn op werkdagen geopend van 08:15 tot 17:00 uur. Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden kunt u terecht bij de centrale doktersdienst: 0900-1515.

Pijnklachten? Dezelfde dag nog behandeld

Pijnklachten zijn heel vervelend. Daarom kunt u met pijnklachten vaak op dezelfde dag bij ons terecht. Dit kan omdat wij in onze agenda’s dagelijks tijd vrij houden voor spoedgevallen en pijnklachten. Ons team van medewerkers staat dan voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Verwijzingen minimaal

De tandheelkunde ontwikkelt zich de laatste jaren snel, waardoor de algemene tandarts steeds vaker zal gaan doorverwijzen naar specialisten. Ons doel is: ‘Alles onder één dak’. Zo kunt u binnenkort voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen terecht in ons tandheelkundig centrum. In ons team zitten algemene tandartsen die ook nog een specialisme hebben.

Toegankelijk voor minder validen

Patiënten die minder validen zijn, kunnen terecht in onze praktijk.

AWBZ patienten

Ook de AWBZ patiënten kunnen in onze praktijk behandeld worden en wij dragen zorg voor uw declaratie afwikkeling volgens de AWBZ-regeling.

Tandtechniek

Wij werken nauw samen met D.T.L. Amersfoort, een jong en innovatief tandtechnisch laboratorium dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in digitalisering van de tandheelkunde. Zij maken hoogwaardige en perfect zittende kronen en bruggen met de modernste CAD / CAM technieken.

Grote voordelen voor u als patiënt

  • U hoeft niet meer te ‘happen’ en wekenlang met een noodvoorziening rond te lopen.
  • Binnen 24 uur een perfect zittende kroon of brug. Als u ’s ochtends komt voor een digitale scan, kan de definitieve kroon of brug aan het eind van de middag al geplaatst worden!

Parkeergelegenheid

Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid bij ons tandheelkundig centrum.

Herinneringen per SMS en e-mail

Vindt u het ook zo vervelend als u een afspraak vergeet? Als service sturen wij u een herinnering per SMS of e-mail. Voor ons een kleine moeite. Voor u gemakkelijk!

Infomedics factoring

Als praktijk hebben wij een samenwerkingsverband afgesloten met ons factoringbedrijf Infomedics. Wekelijks dienen wij uw declaratie in bij Infomedics en Infomedics handelt uw nota rechtstreeks af bij vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland. Als patiënt ontvangt u alleen nog de nota’s van zorg die niet (volledig) vergoed wordt. Het is ook mogelijk om uw declaratie direct aan de balie contant of per pin te betalen.

Maak nu

een afspraak

Een afspraak maken bij het tandheelkundig centrum Kerkelanden gaat snel en eenvoudig. Klik hieronder op de knop en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever even ouderwets contact? Bel ons dan op 035 – 624 63 28

Contactgegevens

Kerkelandenlaan 3F
1216 RN Hilversum
035 – 624 63 28
[email protected]

Bereikbaarheid

Auto (gratis parkeren)
Klik hier voor de routebeschrijving

Openbaar vervoer
Klik hier voor de routebeschrijving

Openingstijden

Wij zijn geopend op maandag en donderdag van 08:00-20:00 en op dinsdag, woensdag en vrijdag van 08:00-17:00

Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:15-12:00 en van 13:00-17:00